burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20 parčeta

Torta sa rozen korama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20 parčeta

Sastojci

1 pakovanje rozen kora

1 l mleka

3 C pudinga od vanile

250 g margarina

15 kašika šećera

250 g C šećera u prahu

500 g C šlaga

3,5 dl kisele vode

1 kisela pavlaka

1 bela milka

Torta sa rozen korama

Koraci pripreme

U 1 l mleka skuvati sva 3 C pudinga sa 15 kašika šećera i ostaviti da se dobro ohladi.

Umešajte šećer i margarin u jednoj posudi, a u drugoj 300 g C šlaga sa 2 dl kisele vode.

U ohlađen puding dodajte umućen margarin i dobro izmiksajte.

Zatim dodajite C šlag mešajući varjačom, pavlaku i nakraju izrendanu belu milka čokoladu.

Filujte korice i ukrasite sa umućenih 200 g C šlaga i 1,5 dl hladne kisele vode.

Ostavite da se dobro ohladi u frižideru.

Naši proizvodi

Torta sa rozen korama

Koraci pripreme

U 1 l mleka skuvati sva 3 C pudinga sa 15 kašika šećera i ostaviti da se dobro ohladi.

Umešajte šećer i margarin u jednoj posudi, a u drugoj 300 g C šlaga sa 2 dl kisele vode.

U ohlađen puding dodajte umućen margarin i dobro izmiksajte.

Zatim dodajite C šlag mešajući varjačom, pavlaku i nakraju izrendanu belu milka čokoladu.

Filujte korice i ukrasite sa umućenih 200 g C šlaga i 1,5 dl hladne kisele vode.

Ostavite da se dobro ohladi u frižideru.

Autor

Maja

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept