0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20 parčeta
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20 parčeta
3 pakovanja noblice
5 C pudinga od vanile
1 l mleka
2 margarina
200 ml soka od narandže
200 g šećera
400 ml kisele pavlake
3 kašike C šećera u prahu
150 g čokolade za kuvanje
400 g C šlaga za dekoraciju
U okrugli kalup ili poslužavnik srednje veličine poređati noblice koje su prethodno utapane u sok.
Preko toga staviti fil koji je prethodno skuvan i ohlađen.
Skuvati puding u 1 l mleka sa 200 g šećera, zatim kada se smesa ohladi dodati 2 margarina.
drugoj posudi umutiti kiselu pavlaku i C šećer u prahu.
Kada je fil sa pudingom ohlađen podeliti ga na dva dela, u jedan ubaciti pavlaku koju ste umutili, a u drugi izrendati čokoladu.
Preko noblica ide prvo fil sa pavlakom, zatim fil sa čokoladom i opet noblice, zatim filovi i na kraju šlag.
Dekorisati po želji.
U okrugli kalup ili poslužavnik srednje veličine poređati noblice koje su prethodno utapane u sok.
Preko toga staviti fil koji je prethodno skuvan i ohlađen.
Skuvati puding u 1 l mleka sa 200 g šećera, zatim kada se smesa ohladi dodati 2 margarina.
drugoj posudi umutiti kiselu pavlaku i C šećer u prahu.
Kada je fil sa pudingom ohlađen podeliti ga na dva dela, u jedan ubaciti pavlaku koju ste umutili, a u drugi izrendati čokoladu.
Preko noblica ide prvo fil sa pavlakom, zatim fil sa čokoladom i opet noblice, zatim filovi i na kraju šlag.
Dekorisati po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.