0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
12
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
700 g keksa
300 g mlevenig keksa
1 l jogurta
200 g C šećera u prahu
1 kesica C vanilin šećera
300 g višnji
100 g mlečne čokolade
200 g C šlaga
Keks izmrviti na komade, dodati mleveni keks, jogurt, C šećer u prahu i C vanilin šećer.
Smesu podeliti na dva dela, jedan deo staviti u kalup, a u drugi deo dodati višnje.
Preko prvog dela smese narendati čokoladu, pa zatim staviti i drugi deo smese sa višnjama preko.
Odozgo ukrasiti sa 200 g C šlaga.
Keks izmrviti na komade, dodati mleveni keks, jogurt, C šećer u prahu i C vanilin šećer.
Smesu podeliti na dva dela, jedan deo staviti u kalup, a u drugi deo dodati višnje.
Preko prvog dela smese narendati čokoladu, pa zatim staviti i drugi deo smese sa višnjama preko.
Odozgo ukrasiti sa 200 g C šlaga.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.