burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Tamara torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

250 g margarina

250 g C šećera u prahu

8 jaja

250 g rastopljene čokolade za kuvanje

500 g C krem belog šlaga

mleko za šlag

Tamara torta

Koraci pripreme

Umutiti margarin sa C šećerom u prahu. Zasebno umutiti žumanca sa otopljenom čokoladom.

Spojiti ova dva dela i dodati prethodno dobro umućene belance. Smesu podeliti na 2 dela.

Prvi pečemo u većem plehu 20 minuta na 220°C. Drugi deo koristimo za filovanje.

Ispečenu koru podeliti na 3 dela i filovati. Kora-fil-šlag. Dekorišemo po želji.

Naši proizvodi

Tamara torta

Koraci pripreme

Umutiti margarin sa C šećerom u prahu. Zasebno umutiti žumanca sa otopljenom čokoladom.

Spojiti ova dva dela i dodati prethodno dobro umućene belance. Smesu podeliti na 2 dela.

Prvi pečemo u većem plehu 20 minuta na 220°C. Drugi deo koristimo za filovanje.

Ispečenu koru podeliti na 3 dela i filovati. Kora-fil-šlag. Dekorišemo po želji.

Autor

Jelena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept