0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
250 g margarina
250 g C šećera u prahu
8 jaja
250 g rastopljene čokolade za kuvanje
500 g C krem belog šlaga
mleko za šlag
Umutiti margarin sa C šećerom u prahu. Zasebno umutiti žumanca sa otopljenom čokoladom.
Spojiti ova dva dela i dodati prethodno dobro umućene belance. Smesu podeliti na 2 dela.
Prvi pečemo u većem plehu 20 minuta na 220°C. Drugi deo koristimo za filovanje.
Ispečenu koru podeliti na 3 dela i filovati. Kora-fil-šlag. Dekorišemo po želji.
Umutiti margarin sa C šećerom u prahu. Zasebno umutiti žumanca sa otopljenom čokoladom.
Spojiti ova dva dela i dodati prethodno dobro umućene belance. Smesu podeliti na 2 dela.
Prvi pečemo u većem plehu 20 minuta na 220°C. Drugi deo koristimo za filovanje.
Ispečenu koru podeliti na 3 dela i filovati. Kora-fil-šlag. Dekorišemo po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.