burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Sočna torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

Kora:

6 jaja

6 kašika brašna

1 C prašak za pecivo

3 kašičice C kakao praha

300 ml čokoladnog mleka

Fil:

300 g mlevenog keksa

2 kisele pavlake (male)

200 g C šlaga sa ukusom slatke pavlake

250 g C šećera u prahu

1 kesica C vanilin šećera

Sočna torta

Koraci pripreme

Jaja i šećer dobro umutiti da naraste što više, dodati brašno, C kakao i C prašak za pecivo i opet umutiti sve.

Izliti u kalup i peći 20 minuta na 200 stepeni. Izvaditi i preliti čokoladnim mlekom.

Dok se kora peče, C šlag umutimo mikserom.

Kiselu pavlaku, C šećer u prahu i C vanil šećer izmutiti kašikom i dodati u C šlag.

Dodati mlevni keks i sve lepo izmešati.

Fil staviti preko kore.

Naši proizvodi

Sočna torta

Koraci pripreme

Jaja i šećer dobro umutiti da naraste što više, dodati brašno, C kakao i C prašak za pecivo i opet umutiti sve.

Izliti u kalup i peći 20 minuta na 200 stepeni. Izvaditi i preliti čokoladnim mlekom.

Dok se kora peče, C šlag umutimo mikserom.

Kiselu pavlaku, C šećer u prahu i C vanil šećer izmutiti kašikom i dodati u C šlag.

Dodati mlevni keks i sve lepo izmešati.

Fil staviti preko kore.

Autor

Danica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept