burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija16

Rabin torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
16

Sastojci

14 jaja

500 g čokloade

500 g C prah šećera

2 margarina (500g)

300 g mlevene plazme

500 g C krem šlaga belog

2 C vanilin šećera

Rabin torta

Koraci pripreme

Jaja skuvati na pari, kada se ohladi dodati margarin umućen sa C prah šećerom, optopljenu čokoladu i mlevenu plazmu, C vanilin šećer.

Smesu podeliti na dva dela, od jednog dela ispeći 4 tanke kore metalni plehići koji se oblože folijom ili papirom za pečenje.

Preostaloj polovini fila dodati umućen C šlag jednu polovinu, a deo ostaviti za premazivanje preko fila.

Ohlađene kore premazati filom, pa šlagom, pa opet kora fil šlag.

Zadnju koru samo premazati filom, a tortu ukrasiti sa par pufni šlaga.

Naši proizvodi

Rabin torta

Koraci pripreme

Jaja skuvati na pari, kada se ohladi dodati margarin umućen sa C prah šećerom, optopljenu čokoladu i mlevenu plazmu, C vanilin šećer.

Smesu podeliti na dva dela, od jednog dela ispeći 4 tanke kore metalni plehići koji se oblože folijom ili papirom za pečenje.

Preostaloj polovini fila dodati umućen C šlag jednu polovinu, a deo ostaviti za premazivanje preko fila.

Ohlađene kore premazati filom, pa šlagom, pa opet kora fil šlag.

Zadnju koru samo premazati filom, a tortu ukrasiti sa par pufni šlaga.

Autor

Simka

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Poslastice sa kokosom"

Pošalji recept