burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Posna torta sa keksom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

500 g posnog mlevenog keksa

150 g posnog keksa u komadu

150 g žele bombona

200 ml soka od narandže

100 g C šećera u prahu

1 kesica C vanilin šećera

100 g posne čokolade

125 g posnog margarina

100 g posnog šlaga

Posna torta sa keksom

Koraci pripreme

Mleveni keks pomešajte sa sokom od narandze.

Žele bombone sitno iseckajte, a keks izlomite pa ubacite u posudu sa mlevenim keksom.

Čokoladu, šećer i margarin stavite na srednju temperaturu da se otope pa izmešajte sa ostalim sastojcima. Mešati dok se sve lepo ne sjedini.

Smesu prebacite u kalup po želji. Ostavite u frižideru da se stegne.

Gotovu tortu dekorisati C šlagom i žele bombonama.

Naši proizvodi

Posna torta sa keksom

Koraci pripreme

Mleveni keks pomešajte sa sokom od narandze.

Žele bombone sitno iseckajte, a keks izlomite pa ubacite u posudu sa mlevenim keksom.

Čokoladu, šećer i margarin stavite na srednju temperaturu da se otope pa izmešajte sa ostalim sastojcima. Mešati dok se sve lepo ne sjedini.

Smesu prebacite u kalup po želji. Ostavite u frižideru da se stegne.

Gotovu tortu dekorisati C šlagom i žele bombonama.

Autor

Ljilja

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept