0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Zahteva određeno umeće
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
100 g suvih smokvi
100 g oraha
10 kašika ulja
20 kašika vode
20 kašika brašna
20 kašika šećera
1 C prašak za pecivo
1,5 l sojinog mleka
6 C pudinga od vanile
8 kašika šećera
250 g margarina
C šećer u prahu
200 ml biljne slatke pavlake
200 g posne čokolade
Ugrejati rernu na 180°C, pomešati sve sastojke za koru pa podeliti na 3 dela, peći u okruglom kalupu sa papirom za pečenje, svaku koru 15 min.
Puding zakuvati u mleko sa šećerom, kada se ohladi dodati margarin izrađen sa malo C šećera u prahu.
Filovati u kalupu koru fil, koru fil, koru fil i odmah staviti glazuru.
Slatku pavlaku ugrejati pa dodati čokoladu, mešati dok se ne istopi.
Torta treba da se pravi dan ranije.
Ugrejati rernu na 180°C, pomešati sve sastojke za koru pa podeliti na 3 dela, peći u okruglom kalupu sa papirom za pečenje, svaku koru 15 min.
Puding zakuvati u mleko sa šećerom, kada se ohladi dodati margarin izrađen sa malo C šećera u prahu.
Filovati u kalupu koru fil, koru fil, koru fil i odmah staviti glazuru.
Slatku pavlaku ugrejati pa dodati čokoladu, mešati dok se ne istopi.
Torta treba da se pravi dan ranije.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.