burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Pesak torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

6 C pudinga od vanille

250 g šećera

1,5 l mleka

250 g margarina ili 200 g putera

3 C vanilin šećera

100 g C šećera u prahu

300 g mlevenog keksa

100 g mlečne čokolade

100 g oraha

3 C šlaga

Pesak torta

Koraci pripreme

6 C pudinga od vanille i 250 g šećera razmutiti u 1/2 l mleka pa sipati u 1 l ključalog mleka.

Smesa treba da samo jednom proključa. Ostaviti da se hladi.

Umutiti penasto 1 margarin ili 200 g putera sa 100 g C šećera u prahu i 3 C vanilin šećera.

Kada je C puding hladan dodati margarin. Smesu podeliti na tri dela.

U prvi koji je na dnu 300 g mlevenog keksa, drugi 100 g čokolade mlečne, treći 100 g mlevenih oraha.

Umutiti tri C šlaga i ukrasti.

Naši proizvodi

Pesak torta

Koraci pripreme

6 C pudinga od vanille i 250 g šećera razmutiti u 1/2 l mleka pa sipati u 1 l ključalog mleka.

Smesa treba da samo jednom proključa. Ostaviti da se hladi.

Umutiti penasto 1 margarin ili 200 g putera sa 100 g C šećera u prahu i 3 C vanilin šećera.

Kada je C puding hladan dodati margarin. Smesu podeliti na tri dela.

U prvi koji je na dnu 300 g mlevenog keksa, drugi 100 g čokolade mlečne, treći 100 g mlevenih oraha.

Umutiti tri C šlaga i ukrasti.

Autor

Ana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept