0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Zahteva određeno umeće
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
20
600 g keksa
120 g margarina
250 g čokolade
3 C pudinga od čokolade
100 g mlevenih oraha (može i lešnik)
750 ml mleka
6 kašika C šećera u prahu
250 ml skuvanog kakaoa
Obložiti tepsiju sa mehanizmom pek papirom, poređati okolo četvrtasti keks prethodno pokvašen kroz skuvani kakao.
U pola litre mleka staviti 4 kašike C šećera u prahu. U to dodati 120 g margarina,100 g čokolade za mešenje i 100 g mlevenih oraha.
Ovim filom mazati drugi keks i lepiti na postavljeni red i tako popuniti ceo kalup, ako ostane fila zaliti odozgo.
U 250 ml mleka, 2 kašike C šećera u prahu zakuvati 1 C puding od čokolade i preliti preko torte (razmazati).
Otopiti 150 g čokolade i preliti preko torte.
Dekorisati po želji: šarenim bombonicama, dekorativnim mrvicama...
Obložiti tepsiju sa mehanizmom pek papirom, poređati okolo četvrtasti keks prethodno pokvašen kroz skuvani kakao.
U pola litre mleka staviti 4 kašike C šećera u prahu. U to dodati 120 g margarina,100 g čokolade za mešenje i 100 g mlevenih oraha.
Ovim filom mazati drugi keks i lepiti na postavljeni red i tako popuniti ceo kalup, ako ostane fila zaliti odozgo.
U 250 ml mleka, 2 kašike C šećera u prahu zakuvati 1 C puding od čokolade i preliti preko torte (razmazati).
Otopiti 150 g čokolade i preliti preko torte.
Dekorisati po želji: šarenim bombonicama, dekorativnim mrvicama...
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.