0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1,5 kg noblica keksa
1,5 l mleka
5 C pudinga od vanile
250 g margarina
200 g C šećera u prahu
7 kašika kristal šećera
100 g mlevenih lešnika
100 g mleka u prahu
100 g rendane čokolade
500 ml mleka u prahu
300 g C krem šlaga
C pudinge, kristal šećer i 300 ml mleka razmutiti,a ostata staviti da provri, kada provri dodati umućenu smesu od pudinga.
Mešati dok se ne zgusne, ostaviti da se potpuno ohladi. Podeliti keks na 3 jednaka dela.
Poslagati tortu, tj donju koru od keksa. Umutiti margarin sa C šećerom u prahu pa dodati pudingu, opet umutiti.
Podeliti fil na tri jednaka dela,pa dodati u prvi deo čokoladu, u drugi deo lešnike, treći mleko u prahu.
Slagati keks-fil-keks-fil-keks-fil na kraju staviti C krem šlag preko torte.
C pudinge, kristal šećer i 300 ml mleka razmutiti,a ostata staviti da provri, kada provri dodati umućenu smesu od pudinga.
Mešati dok se ne zgusne, ostaviti da se potpuno ohladi. Podeliti keks na 3 jednaka dela.
Poslagati tortu, tj donju koru od keksa. Umutiti margarin sa C šećerom u prahu pa dodati pudingu, opet umutiti.
Podeliti fil na tri jednaka dela,pa dodati u prvi deo čokoladu, u drugi deo lešnike, treći mleko u prahu.
Slagati keks-fil-keks-fil-keks-fil na kraju staviti C krem šlag preko torte.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.