burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Nepečena brza torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

300 g mlevenog keksa

125 g putera ili margarina za kolače (omekšalog)

4 kašike C šećera u prahu ili meda

sok od 1 narandže ili 100 ml kupovnog soka

4-5 kašika nutele ili sl.

500 ml slatke pavlake

200 g bele mlečne čokolade

200 g crne mlečne čokolade

2 kesice C šlag krema od vanile

Nepečena brza torta

Koraci pripreme

Zamesiti koru od keksa, putera, šećera i soka.

Zamešenu masu istresti u kalup (26 cm prečnik) i fino utapkati da se formira prvi sloj, tj korica torte.

Preko korice premazati nutelu i ostaviti u frižider da se stegne.

Umutiti slatku pavlaku da bude srednje čvrsta i podeliti na dva jednaka dela.

U jedan deo umešati otopljenu belu čokoladu, a u drugi otopljenu crnu čokoladu. Ja sam čokolade samo omekšala u mlakoj rerni.

Preko nutele premazati beli fil, zatim tamni fil i umućen C šlag krem od vanile.

Ukrasiti po želji i tortu staviti u frižider da stoji dok se ne stegne.

Naši proizvodi

Nepečena brza torta

Koraci pripreme

Zamesiti koru od keksa, putera, šećera i soka.

Zamešenu masu istresti u kalup (26 cm prečnik) i fino utapkati da se formira prvi sloj, tj korica torte.

Preko korice premazati nutelu i ostaviti u frižider da se stegne.

Umutiti slatku pavlaku da bude srednje čvrsta i podeliti na dva jednaka dela.

U jedan deo umešati otopljenu belu čokoladu, a u drugi otopljenu crnu čokoladu. Ja sam čokolade samo omekšala u mlakoj rerni.

Preko nutele premazati beli fil, zatim tamni fil i umućen C šlag krem od vanile.

Ukrasiti po želji i tortu staviti u frižider da stoji dok se ne stegne.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept