burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Markova torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

1 l mleka

4 pudinga C vanila

1 C želatin

700 g petit keksa

C šećer u prahu po ukusu

100 g čokolade za ukrašavanje

Markova torta

Koraci pripreme

Skuvati 4 C pudinga od vanile u 1 l mleka.

Dodati razmućen C želatin i C šećer u prahu.

Sve lagano izmešati.

Petit keks umakati u mleko ili sok i ređati u pleh.

Preliti filom, posuti rendanom čokoladom.

Naši proizvodi

Markova torta

Koraci pripreme

Skuvati 4 C pudinga od vanile u 1 l mleka.

Dodati razmućen C želatin i C šećer u prahu.

Sve lagano izmešati.

Petit keks umakati u mleko ili sok i ređati u pleh.

Preliti filom, posuti rendanom čokoladom.

Autor

Jelena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept