0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
15
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
15
7 jaja
125 g C šećera u prahu
270 g mlečne čokolade
250 g putera
keks
C šlag za dekoraciju
Odvojiti belanca od žumanaca, žumanca umutiti sa 50 g C šećera u prahu i puter.
Otopiti čokoladu i umutiti u predhodnu smesu. Umutiti belanca sa ostatkom C šećera u prahu i staviti u predhodnu masu.
Obložiti pleh streč folijom pa poređati keks koji je umočen u mleko na dno i okolo rubova i sipati fil i odgore opet keks na fil.
Staviti na to foliju i u zamrzivač da se stegne, kada se stegne izvaditi iz kalupa i odgore C šlag i dekoracija.
Odvojiti belanca od žumanaca, žumanca umutiti sa 50 g C šećera u prahu i puter.
Otopiti čokoladu i umutiti u predhodnu smesu. Umutiti belanca sa ostatkom C šećera u prahu i staviti u predhodnu masu.
Obložiti pleh streč folijom pa poređati keks koji je umočen u mleko na dno i okolo rubova i sipati fil i odgore opet keks na fil.
Staviti na to foliju i u zamrzivač da se stegne, kada se stegne izvaditi iz kalupa i odgore C šlag i dekoracija.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.