burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Letnji povetarac

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

700 g C šlaga

700 ml mleka ili kisele vode

250 g C šećera u prahu

700 g kisele pavlake 20%

300 g mlevenog keksa

100 g mlevenog lešnika

čokoladne kupljene korice

500 ml čokoladnog mleka

Letnji povetarac

Koraci pripreme

Umutiti 500 g C šlaga sa 500 ml kisele vode. To je jedan fil. 200 g ostavljamo za preko.

U drugu posudu pomešati kiselu pavlaku sa C šećerom u prahu i lagano dodavati mleveni keks i mleveni lešnik, i to je drugi fil.

Korice se kvase čoko mlekom i krećemo sa pravljenjem najbrže torte.

1.kora, fil sa keksom...šlag

2.kora, fil sa keksom...šlag

3.kora, fil sa keksom i preko preostali šlag (200 g smo umutili sa 2 dl kisele vode)

Naši proizvodi

Letnji povetarac

Koraci pripreme

Umutiti 500 g C šlaga sa 500 ml kisele vode. To je jedan fil. 200 g ostavljamo za preko.

U drugu posudu pomešati kiselu pavlaku sa C šećerom u prahu i lagano dodavati mleveni keks i mleveni lešnik, i to je drugi fil.

Korice se kvase čoko mlekom i krećemo sa pravljenjem najbrže torte.

1.kora, fil sa keksom...šlag

2.kora, fil sa keksom...šlag

3.kora, fil sa keksom i preko preostali šlag (200 g smo umutili sa 2 dl kisele vode)

Autor

Jelena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept