burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20-25

Kroasan torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20-25

Sastojci

1 l mleka

15 kašika šećera

3 kašike brašna

3 C pudinga od vanile

1 margarin

150 g C šećera u prahu

100 g čokolade za kuvanje

300 g mlevenog keksa

200 g C krema

2 velike kese kroasana

250 g C šlaga

Kroasan torta

Koraci pripreme

U litar mleka staviti 15 kasika šećera, pa zakuvati 3 C pudinga od vanile i 3 kašike brašna.

Kada se smesa skuva dodati umućen margarin. Fil podeliti na dva dela.

U prvi deo dodati 100 g otopljene čokolade za kuvanje.

300 g mlevenog keksa potopiti u sok od narandže i poređati u pleh kao koru.

Tortu redjati sledecim redom: kora mleveni keks, pa crni fil + krosani -potopljeni u sok od pomorandže.

Premazati žutim filom + C kremom i ukrasiti tortu C šlagom.

Naši proizvodi

Kroasan torta

Koraci pripreme

U litar mleka staviti 15 kasika šećera, pa zakuvati 3 C pudinga od vanile i 3 kašike brašna.

Kada se smesa skuva dodati umućen margarin. Fil podeliti na dva dela.

U prvi deo dodati 100 g otopljene čokolade za kuvanje.

300 g mlevenog keksa potopiti u sok od narandže i poređati u pleh kao koru.

Tortu redjati sledecim redom: kora mleveni keks, pa crni fil + krosani -potopljeni u sok od pomorandže.

Premazati žutim filom + C kremom i ukrasiti tortu C šlagom.

Autor

Milena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept