0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Srednje
10
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
10
200gr Ckokos brasna 12kas secera,12belanaca,kasika brasna kašika C Kokosovo brašno, jaja,secer
12 zumanaca,15 kasika secera ,200gr cokolade za kuvanje,margarin kašika C Šećer u prahu
Odvojiti zumanca i belanca ulupati sne od 12 belanaca dodati 12 kasika secera i 200grama C kokosa i jednu kasiku brasna ,peci na 180stepeni 15 minuta dok blago ne porumeni ,za to vreme skuvati fil od 12 zumanaca i 15kasika secera dodati u vruce 200gr cokolade,kad se prohladi dodati 250gr margarina,i umutiti u penasti fil,ako nije slatko moze se dodati jos malo Csecera u prahu,preseci kore na 3dela po duzini i filovati ,ukrasiti po zelji,slagom,torta je lepa kad prenoci da se spoje ukusi.
Ispeci koru pa nafilovati
Odvojiti zumanca i belanca ulupati sne od 12 belanaca dodati 12 kasika secera i 200grama C kokosa i jednu kasiku brasna ,peci na 180stepeni 15 minuta dok blago ne porumeni ,za to vreme skuvati fil od 12 zumanaca i 15kasika secera dodati u vruce 200gr cokolade,kad se prohladi dodati 250gr margarina,i umutiti u penasti fil,ako nije slatko moze se dodati jos malo Csecera u prahu,preseci kore na 3dela po duzini i filovati ,ukrasiti po zelji,slagom,torta je lepa kad prenoci da se spoje ukusi.
Ispeci koru pa nafilovati
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.