0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20 parčeta
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20 parčeta
250 g mleven plazme
250 g margarina
6 kašika mleka
100 g C šećera u prahu
200 g nutele
1 l mleka
400 g šećera
120 g C pudinga od vanile
8 žumanca
400 g margarina
150 g cele plazme
100 g otopljene čokolade
200 g lešnika
1 C vanil šećer
Otopiti mleko i margarin pa dodati C šećer u prahu i mlevenu plazmu.
Sve sastaviti i staviti na dno kalupa. Kada se ohladi premazati nutelom.
Skuvati mleko i šećer, pa dodati puding, žumanca, izmešano sa malo mleka.
Pa zakuvati da bude gusto. Fil ohladiti pa umutiti sa margarinom.
Fil podeliti na dva dela. U žuti dodati mleveni lešnik. U drugi deo dodati čokoladu otopljenu i rendanu .
Žuti deo fila staviti preko mlevene plazme. Preko žutog fila staviti celu plazmu umočeno u mleko, pa poređati. Pa ide cela plazma, pa čokoladni fil.
Odozgo po želji ide čokolada ili C šlag.
Otopiti mleko i margarin pa dodati C šećer u prahu i mlevenu plazmu.
Sve sastaviti i staviti na dno kalupa. Kada se ohladi premazati nutelom.
Skuvati mleko i šećer, pa dodati puding, žumanca, izmešano sa malo mleka.
Pa zakuvati da bude gusto. Fil ohladiti pa umutiti sa margarinom.
Fil podeliti na dva dela. U žuti dodati mleveni lešnik. U drugi deo dodati čokoladu otopljenu i rendanu .
Žuti deo fila staviti preko mlevene plazme. Preko žutog fila staviti celu plazmu umočeno u mleko, pa poređati. Pa ide cela plazma, pa čokoladni fil.
Odozgo po želji ide čokolada ili C šlag.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.