burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Kapućino torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

okrugle vincini kore bele

kantica kisele pavlake

250 g C šećera u prahu

300 g mlevenog keksa

500 g C šlaga

200 ml mleka

kesica milka kapućina

200 ml mleka

100 g mrvljenog lešnika

500 ml kisele vode

Kapućino torta

Koraci pripreme

Kesicu kapućina preliti vrelim mlekom, izmešati mleveni keks, kiselu pavlaku, šećer.

Umutiti C šlag sa 500 ml kisele vode.

Kora se izbocka viljuškom, poprska se kapućinom 70 ml, premaže filom od mlevenog keksa, pa šlag i sve tako redom.

Odozgo šlag i ukrasi se lešnicima drobljenim ili po želji može čokolada.

Naši proizvodi

Kapućino torta

Koraci pripreme

Kesicu kapućina preliti vrelim mlekom, izmešati mleveni keks, kiselu pavlaku, šećer.

Umutiti C šlag sa 500 ml kisele vode.

Kora se izbocka viljuškom, poprska se kapućinom 70 ml, premaže filom od mlevenog keksa, pa šlag i sve tako redom.

Odozgo šlag i ukrasi se lešnicima drobljenim ili po želji može čokolada.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept