burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Isidorina i Teodorina C torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

1 pakovanje gotovih okruglih korica za torte

1 margarin

2 C pudinga ukus vanila

2 C pudinga ukus čokolada

200 g C šećera u prahu

16 kašika kristal šećera

2 C vanilin šećera

3-4 kesice C šlag krema

200 g keksa po izboru

1 l mleka + 200 ml za potapanje korica i keksa

Isidorina i Teodorina C torta

Koraci pripreme

Gotove korice nakvasiti mlekom kako bi omekšale, zatim u 500 ml mleka skuvati 2 C pudinga od vanile sa 2 kesice C vanilinog šećera i 8 kašika kristal šećera.

Kada je puding skuvan u njega dodati 1/2 margarina i 1/2 kesice C šećera u prahu.

Povremeno mešati dok se skroz ne ohladi. Kada se fil ohladio sve lepo mutiti mikserom par minuta.

Isti postupak je i sa C pudingom od čokolade.

Kada su filovi gotovi redosled filovanja ide ovako: korica, fil sa C pudingom od vanile, zatim keks kvašen u mleko, fil od C pudinga sa ukusom čokolade, korica kvašena mlekom.

Zatim umutimo 3-4 kesice C šlag krema i ukrasimo tortu.

Naši proizvodi

Isidorina i Teodorina C torta

Koraci pripreme

Gotove korice nakvasiti mlekom kako bi omekšale, zatim u 500 ml mleka skuvati 2 C pudinga od vanile sa 2 kesice C vanilinog šećera i 8 kašika kristal šećera.

Kada je puding skuvan u njega dodati 1/2 margarina i 1/2 kesice C šećera u prahu.

Povremeno mešati dok se skroz ne ohladi. Kada se fil ohladio sve lepo mutiti mikserom par minuta.

Isti postupak je i sa C pudingom od čokolade.

Kada su filovi gotovi redosled filovanja ide ovako: korica, fil sa C pudingom od vanile, zatim keks kvašen u mleko, fil od C pudinga sa ukusom čokolade, korica kvašena mlekom.

Zatim umutimo 3-4 kesice C šlag krema i ukrasimo tortu.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept