0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Srednje
12
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
12
220 g keksa
100 ml mleka
80 g putera
2 kesica C Eskimko sa ukusom čokolade
100 ml mleka
200 ml slatke pavlake
2 kesica C Eskimko sa ukusom stracciatella
100 ml mleka
200 ml slatke pavlake
100 ml slatke pavlake
100 g crne čokolade
Osvežavajuća, kremasta i neodoljivo čokoladna poslastica.
Podlogu napravite od mlevenog keksa, otopljenog putera, mleka, dodajte kakao i šećer u prahu, sve dobro sjedinite i oblikujte koru u kalupu. Zatim predjite na pripremu prvog fila za koji vam je potrebna slatka pavlaka, mleko i Eskimko sa ukusom čokolade. Dobro umutite i stavite preko kore. Za drugi fil ponovo umutite slatku pavlaku, mleko i ovoga puta Eskimka sa ukusom straćatele. Za još čokoladniji ukus prelijte ganašom od crne čokolade i slatke pavlake, sve to dobro ohladite i uživajte u svakom zalogaju. Mere su za kalup prečnika 21cm.
Osvežavajuća, kremasta i neodoljivo čokoladna poslastica.
Podlogu napravite od mlevenog keksa, otopljenog putera, mleka, dodajte kakao i šećer u prahu, sve dobro sjedinite i oblikujte koru u kalupu. Zatim predjite na pripremu prvog fila za koji vam je potrebna slatka pavlaka, mleko i Eskimko sa ukusom čokolade. Dobro umutite i stavite preko kore. Za drugi fil ponovo umutite slatku pavlaku, mleko i ovoga puta Eskimka sa ukusom straćatele. Za još čokoladniji ukus prelijte ganašom od crne čokolade i slatke pavlake, sve to dobro ohladite i uživajte u svakom zalogaju. Mere su za kalup prečnika 21cm.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.