burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Čoko-oranž čizkejk

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

Podloga:

170 g margarina

200 g mlevenog keksa

5 kašika mlevenih prepečenih badema i/ili lešnika

3 kašike C kakao praha

Fil sa sirom:

500 ml slatke pavlake

300 g C šećera u prahu

2 kesice C vanilin šećera

500 g krem sira

rendana kora od 1 pomorandže

1 čaša od jogurta mlevenih badema i/ili lešnika

Fil od pomorandže:

500 ml ceđene pomorandže

2-3 kašike šećera

1 kesica C pudinga od vanile

Ganaš:

100 g crne čokolade

30 g margarina

50 ml mleka

Čoko-oranž čizkejk

Koraci pripreme

Istopiti margarin pa umešati sastojke, utianuti na dno kalupa i peći 10 min na 150 stepeni.

Slatku pavlaku umutiti, dodati šećer, sir i lešnike/bademe i rendanu koru pomorandže.

Dobro sjediniti i staviti preko kore.

Sok prokuvati sa šećerom, pa dodati prethodno razmućen puding. To izliti preko fila.

Ostaviti da prenoći pa dekorisati čokoladom po želji.

Naši proizvodi

Čoko-oranž čizkejk

Koraci pripreme

Istopiti margarin pa umešati sastojke, utianuti na dno kalupa i peći 10 min na 150 stepeni.

Slatku pavlaku umutiti, dodati šećer, sir i lešnike/bademe i rendanu koru pomorandže.

Dobro sjediniti i staviti preko kore.

Sok prokuvati sa šećerom, pa dodati prethodno razmućen puding. To izliti preko fila.

Ostaviti da prenoći pa dekorisati čokoladom po želji.

Autor

Ivana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept