0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1 pakovanje kupovnih tamnih kora
400 g kisele pavlake
200 g C šećera u prahu
300 g mlevenog keksa
500 g C šlaga
6 dl kisele vode
7,5 dl čokoladnog mleka
Umutiti pavlaku i C šećer u prahu, pa dodati mleveni keks i dobro izmešati.
C šlag umutiti sa kiselom vodom.
Uzeti koru, pa zaliti sa 2,5 dl čokladnog mleka, preko staviti fil sa keksom, pa preko C šlag.
Staviti sledeću koru zaliti sa 2,5 dl čokoladnog mleka - fil od keksa- C šlag - koricu zaliti sa 2,5 dl mleka - fil - C šlag.
Dekorisati po želji.
Umutiti pavlaku i C šećer u prahu, pa dodati mleveni keks i dobro izmešati.
C šlag umutiti sa kiselom vodom.
Uzeti koru, pa zaliti sa 2,5 dl čokladnog mleka, preko staviti fil sa keksom, pa preko C šlag.
Staviti sledeću koru zaliti sa 2,5 dl čokoladnog mleka - fil od keksa- C šlag - koricu zaliti sa 2,5 dl mleka - fil - C šlag.
Dekorisati po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.