0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
30
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30
1 kantica kisele pavlake
300 g mlevenog keksa
200 g C šećera u prahu
250 g C krem šlaga
150 ml kisele vode
250 ml čokoladnog mleka
1 tamne Vincinni kore
U jednoj činiji staviti kanticu kisele pavlake, dodati 200 g C šećera u prahu i 300 g mlevenog keksa, promešati kašikom.
U drugoj činiji mikserom umutiti 250 g C šlaga sa 150 ml kisele vode.
Koru natopiti čokoladnim mlekom zatim filovati.
Kora (natopljena čokoladnim mlekom), fil, šlag i tako sve tri kore.
Možete izrendati par kockica čokolade preko torte.
U jednoj činiji staviti kanticu kisele pavlake, dodati 200 g C šećera u prahu i 300 g mlevenog keksa, promešati kašikom.
U drugoj činiji mikserom umutiti 250 g C šlaga sa 150 ml kisele vode.
Koru natopiti čokoladnim mlekom zatim filovati.
Kora (natopljena čokoladnim mlekom), fil, šlag i tako sve tri kore.
Možete izrendati par kockica čokolade preko torte.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.