burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija14-16

Čoko moko

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
14-16

Sastojci

12 jaja

šećer

brašno

C prašak za pecivo

C vanilin šećer

C kakao

čokoladno mleko

1 kanta pavlake

C šećer u prahu

300 g plazme

C šlag krem

Za dekoraciju:

C šlag krem

C kokos

Čoko moko

Koraci pripreme

12 jaja, odvojiti belanac od žumanaca miksati pa dodati 12 kašika šećera.

Opet malo miksati, dodati žumanca, brašno, C prašak za pecivo, C vanilin šećer i C kakao i promešati sa kašikom.

Podeliti smesu na 3 jednaka dela i peći jednu po jednu u rerni uključenu na 200°C 10-15 minuta.

Kašiku pavlake staviti u činiju staviti i šećer u prahu promešati i staviti 300 g plazme i 6 kašika C šlag krema.

Koru preliti čokoladnim mlekom, premazati fil i šlag i tako ponoviti još 2 puta.

Premazati tortu sa C šlag kremom i posuti C kokos preko, staviti da prenoći u frižideru.

Naši proizvodi

Čoko moko

Koraci pripreme

12 jaja, odvojiti belanac od žumanaca miksati pa dodati 12 kašika šećera.

Opet malo miksati, dodati žumanca, brašno, C prašak za pecivo, C vanilin šećer i C kakao i promešati sa kašikom.

Podeliti smesu na 3 jednaka dela i peći jednu po jednu u rerni uključenu na 200°C 10-15 minuta.

Kašiku pavlake staviti u činiju staviti i šećer u prahu promešati i staviti 300 g plazme i 6 kašika C šlag krema.

Koru preliti čokoladnim mlekom, premazati fil i šlag i tako ponoviti još 2 puta.

Premazati tortu sa C šlag kremom i posuti C kokos preko, staviti da prenoći u frižideru.

Autor

Anđela

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept