0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Zahteva određeno umeće
24
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
24
15 jaja
375 g margarina
300 g C šećera u prahu
200 g mlevenog keksa
450 g rastopljene čokolade
15 kašika šećera
C šlag za dekoraciju po želji
Umutiti margarin sa C šećerom u prahu i žumancima da bude penasto.
Dodati mleveni keks i rastopljenu čokoladu dobro umutiti.
Posebno umutiti 15 belanaca sa 15 kašika šećera i dodavati postepeno u čokoladnu smesu, mešati lagano kašikom.
Smesu podeliti u 2 dela. Od prvog dela ispeći 3 kore, a drugim delom filovati.
Po želji možete samo kore i čokoladni fil, a može se umutiti i šlag pa filovati: kora - fil - šlag - kora - fil - šlag...
Umutiti margarin sa C šećerom u prahu i žumancima da bude penasto.
Dodati mleveni keks i rastopljenu čokoladu dobro umutiti.
Posebno umutiti 15 belanaca sa 15 kašika šećera i dodavati postepeno u čokoladnu smesu, mešati lagano kašikom.
Smesu podeliti u 2 dela. Od prvog dela ispeći 3 kore, a drugim delom filovati.
Po želji možete samo kore i čokoladni fil, a može se umutiti i šlag pa filovati: kora - fil - šlag - kora - fil - šlag...
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.