0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20 porcija
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20 porcija
1 pakovanje gotovih crnih kora
300 g mlevenog keksa
250 g C šećera u prahu
4 čaše kisele pavlake
500 g belog šlag krema
500 ml kisele vode
500 ml čokoladnog mleka
100 g čokolade
Kore natopiti čokoladnim mlekom i preko svake izrendati čokoladu, keks i C šećer u prahu, umešati u pavlaku.
Mešati kašikom dok se fil ne sjedini.
Umutiti šlag, pa tortu ređati sledećim redom: kora, fil sa keksom, šlag, pa postupak ponoviti koliko treba.
Kore natopiti čokoladnim mlekom i preko svake izrendati čokoladu, keks i C šećer u prahu, umešati u pavlaku.
Mešati kašikom dok se fil ne sjedini.
Umutiti šlag, pa tortu ređati sledećim redom: kora, fil sa keksom, šlag, pa postupak ponoviti koliko treba.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.