burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija25

Čoko fantazija

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
25

Sastojci

1 pakovanje tamnih kora

Čoko fil:

1 l mleka

3 C pudinga od čokolade

4 kašike C šećera u prahu

150 g čokolade za kuvanje

250 g margarina

400 g nugat namaza

Beli fil:

600 ml mleka

2 kesice C pudinga od vanile

2 kašike C šećera u prahu

100 g bele čokolade za kuvanje

150 g margarina

150 g belog krema

Dodatno:

400 g C čokoladnog šlag krema

200 ml mleka

200 ml čokoladnog mleka

Čoko fantazija

Koraci pripreme

Crni fil:
700 ml mleka posuti sa 4 kašike C šećera u prahu i staviti da se kuva.

Kada provri skinuti sa ringle, dodati 3 C praška za puding koji ste razmutili u 300 ml mleka, vratiti i kratko prokuvati i sve vreme mešati.

U vrelo dodati čokoladu izlomljenu na kocke i dobro izmešati.

Prekriti streč folijom i ostaviti da se potpuno ohladi. Kada se ohladi dodavati umućeni margarin i na kraju dodati nugat krem.

Beli fil:
400 ml mleka posuti sa 2 kašike C šećera u prahu i staviti da se kuva.

Kada provri skinuti sa ringle, dodati 2 C praška za puding koji ste razmutili u 200 ml mleka, vratiti i kratko prokuvati uz stalno mešanje.

U vrelo dodati čokoladu izlomljenu na kocke i dobro izmešati. Prekriti streč folijom i sačekati da se dobro ohladi.

Kada se ohladi staviti beli krem.

Za dekoraciju umutiti C šlag krem od čokolade i mleko.

Koru natopiti čokoladnim mlekom, crni fil, kora natopljena, beli fil, kora natopljena, crni fil i ukrasiti je C šlagom ili po želji.

Naši proizvodi

Čoko fantazija

Koraci pripreme

Crni fil:
700 ml mleka posuti sa 4 kašike C šećera u prahu i staviti da se kuva.

Kada provri skinuti sa ringle, dodati 3 C praška za puding koji ste razmutili u 300 ml mleka, vratiti i kratko prokuvati i sve vreme mešati.

U vrelo dodati čokoladu izlomljenu na kocke i dobro izmešati.

Prekriti streč folijom i ostaviti da se potpuno ohladi. Kada se ohladi dodavati umućeni margarin i na kraju dodati nugat krem.

Beli fil:
400 ml mleka posuti sa 2 kašike C šećera u prahu i staviti da se kuva.

Kada provri skinuti sa ringle, dodati 2 C praška za puding koji ste razmutili u 200 ml mleka, vratiti i kratko prokuvati uz stalno mešanje.

U vrelo dodati čokoladu izlomljenu na kocke i dobro izmešati. Prekriti streč folijom i sačekati da se dobro ohladi.

Kada se ohladi staviti beli krem.

Za dekoraciju umutiti C šlag krem od čokolade i mleko.

Koru natopiti čokoladnim mlekom, crni fil, kora natopljena, beli fil, kora natopljena, crni fil i ukrasiti je C šlagom ili po želji.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept