burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija24

Beli anđeo

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
24

Sastojci

1 pakovanje kora za rozen tortu

Za fil:

1 l mleka

3 kesice C pudinga s ukusom slatke pavlake

200 g bele čokolade

250 g putera

200 g C šećera u prahu

Dodatno:

2 dl mineralne vode

200 g mlevenog lešnika

C šlag krem beli s ukusom slatke pavlake

Beli anđeo

Koraci pripreme

Razmutiti puding i šećer sa malo mleka i skuvati u ostatku mleka.

Dodati čokoladu i ostaviti da se oladi.

Penasto umutiti puter sa šećerom u prahu i dodati mu ohlađen puding.

Umutiti da bude fino kremasto.

Umutiti šlag, dodati mu lešnike i špatulom lagano umešati u fil.

Filovati kore i celu tortu.

Naši proizvodi

Beli anđeo

Koraci pripreme

Razmutiti puding i šećer sa malo mleka i skuvati u ostatku mleka.

Dodati čokoladu i ostaviti da se oladi.

Penasto umutiti puter sa šećerom u prahu i dodati mu ohlađen puding.

Umutiti da bude fino kremasto.

Umutiti šlag, dodati mu lešnike i špatulom lagano umešati u fil.

Filovati kore i celu tortu.

Autor

Divna

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept