burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripremeZahteva određeno umeće

Beli anđeo

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Sastojci

Testo:

1 pakovanje rozen kora

Fil:

1,5 l mleka

5 kesica C pudinga sa ukusom vanile

15 kašika šećera

100 g bele čokolade

1 pakovanje margarina

50 g C Šećera u prahu

100 g C Zamena za mleko u prahu

150 g mleveni lešnici

Beli anđeo

Koraci pripreme

Skuvati 5 pudinga od vanile u 1,5 l mleka, dodati 15 kašika šećera u vruć puding i 100 g bele čokolade.

U drugoj činiji izmešati 1 margarin sa 50 g C šećera u prahu i 100 g C mleka u prahu, dodati u puding i sve umutiti mikserom.

Ostaviti da se fil ohladi i kada je mlak dodati mlevene lešnike i ostaviti da se skroz ohladi.

Umutiti 300 g šlaga sa kiselom vodom i dodati 3 kisele pavlake.

Oba fila podeliti na 9 dela i filovati redom: rozen kora, I fil, II fil, rozen kora i tako dok se ne potroše kore.

Kada se napravi torta dekorisati je C šlagom i ukrasima po želji

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Beli anđeo

Koraci pripreme

Skuvati 5 pudinga od vanile u 1,5 l mleka, dodati 15 kašika šećera u vruć puding i 100 g bele čokolade.

U drugoj činiji izmešati 1 margarin sa 50 g C šećera u prahu i 100 g C mleka u prahu, dodati u puding i sve umutiti mikserom.

Ostaviti da se fil ohladi i kada je mlak dodati mlevene lešnike i ostaviti da se skroz ohladi.

Umutiti 300 g šlaga sa kiselom vodom i dodati 3 kisele pavlake.

Oba fila podeliti na 9 dela i filovati redom: rozen kora, I fil, II fil, rozen kora i tako dok se ne potroše kore.

Kada se napravi torta dekorisati je C šlagom i ukrasima po želji

Autor

Kristina

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i
kolači"

Pošalji recept