burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Beli anđeo

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

1 l mleka

3 C pudinga sa ukusom slatke pavlake

300 ml mleka

200 g čokolade za kuvanje

300 g C šlag

+ 200 g C šlag za ukrašavanje

600 ml gazirana voda

1 margarin

1 pakovanje korice za rozen tortu

15 kašika C šećera u prahu

2 C vanilina šećera

Beli anđeo

Koraci pripreme

Fil:
Staviti u šerpu mleko sa C šećerom u prahu da se kuva, ubaciti 2 C vanilin šećera, 300 ml mleko i 3 C pudinga, izmešati i skuvati puding.

Kada se zgusne ubaciti 200 g bele čokolade i margarin, povremeno mešati da se ohladi.

Dok se hladi umutiti C šlag (ja stavim sve od jednom svih 500 g).

Kada se fil ohladi dodati 3 kašike šlaga i mikserom umutiti fil da se sjedini, a i lakše se maže na korice.

Na tacnu za tortu ređati koru, pa fil, pa šlag i sve tako redom.

Ukrasiti po želji.

Naši proizvodi

Beli anđeo

Koraci pripreme

Fil:
Staviti u šerpu mleko sa C šećerom u prahu da se kuva, ubaciti 2 C vanilin šećera, 300 ml mleko i 3 C pudinga, izmešati i skuvati puding.

Kada se zgusne ubaciti 200 g bele čokolade i margarin, povremeno mešati da se ohladi.

Dok se hladi umutiti C šlag (ja stavim sve od jednom svih 500 g).

Kada se fil ohladi dodati 3 kašike šlaga i mikserom umutiti fil da se sjedini, a i lakše se maže na korice.

Na tacnu za tortu ređati koru, pa fil, pa šlag i sve tako redom.

Ukrasiti po želji.

Autor

Milica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept