burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija25

Beli anđeo

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
25

Sastojci

1 pakovanje rozen korica

3 C pudinga od vanile

šećer

1 l mleka

100 g bele čokolade

200 g C šećera u prahu

1 margarin

200 g mleka u prahu

200 g kisele pavlake

500 g C šlaga

1 kisela voda

Beli anđeo

Koraci pripreme

Od 1 litra mleka odvojiti 150 ml, ostatak dodati 4 kašike šećera, staviti da se se kuva.

U 150 ml pomešati 3 C pudinga od vanile, i to dodati u ostatak mleka kada provri, mešati dok ne postane gusto. Dodati belu čokoladu i ostaviti da se ohladi.

Zatim pomešati margarin sa C šećerom u prahu i mlekom u prahu i to dodati u ohlađen puding.

Zatim, 400 g C šlaga umutiti sa oko 150 ml kisele vode i u njega dodati kiselu pavlaku. Ostalih 100 g C šlaga odvojiti za ukrašavanje torte.

Filovanje:
Staviti jednu koricu, pa premazati žutim filom, pa zatim belim, i tako ponavljati postupak dok se ne iskoriste sve korice.

Ukrasiti tortu po želji.

Naši proizvodi

Beli anđeo

Koraci pripreme

Od 1 litra mleka odvojiti 150 ml, ostatak dodati 4 kašike šećera, staviti da se se kuva.

U 150 ml pomešati 3 C pudinga od vanile, i to dodati u ostatak mleka kada provri, mešati dok ne postane gusto. Dodati belu čokoladu i ostaviti da se ohladi.

Zatim pomešati margarin sa C šećerom u prahu i mlekom u prahu i to dodati u ohlađen puding.

Zatim, 400 g C šlaga umutiti sa oko 150 ml kisele vode i u njega dodati kiselu pavlaku. Ostalih 100 g C šlaga odvojiti za ukrašavanje torte.

Filovanje:
Staviti jednu koricu, pa premazati žutim filom, pa zatim belim, i tako ponavljati postupak dok se ne iskoriste sve korice.

Ukrasiti tortu po želji.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Poslastice sa kokosom"

Pošalji recept