0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
3 C pudinga od vanile
2 C vanilin šećera
400 g C šlaga
10 kašika šećera
1 margarin
200 g kisele pavlake
400 g kisele vode
1 l mleka
200 g C šećera u prahu
1 bela čokolada
rozen kore
Skuvati u mleku C puding sa 10 kašika šećera. Dok je topao dodati belu čokoladu.
Kada se ohladi dodati umućen margarin sa 200 g C šećera u prahu, 200 g kisele pavlake.
C šlag umutiti sa kiselom vodom, pa pola staviti u prethodni fil, a pola ostaviti za odozgo.
Rozen kore mazati filom, a na kraju ukrasiti šlagom.
Skuvati u mleku C puding sa 10 kašika šećera. Dok je topao dodati belu čokoladu.
Kada se ohladi dodati umućen margarin sa 200 g C šećera u prahu, 200 g kisele pavlake.
C šlag umutiti sa kiselom vodom, pa pola staviti u prethodni fil, a pola ostaviti za odozgo.
Rozen kore mazati filom, a na kraju ukrasiti šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.