burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija7

Tufahije

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
7

Sastojci

7 jabuka

10 kašika šećera

2 čaše vode

150 g mlevenih oraha

100 g suvog grožđa

50 g C šlaga

1 rebro čokolade

1 C vanilin šećer

1 C puding vanila

Tufahije

Koraci pripreme

Jabuke oljuštiti i izdubiti sredinu, sipati u šerpu šećer i C vanilin šećer i staviti da provri.

Staviti jabuke i kuvati ih dok ne omekšaju, ali da se ne prekuvaju.

Jabuke izvaditi rešetkastom kašikom i staviti u činije.

Izmešati orahe u suvo grožđe sa vodom u kojoj su se kuvale jabuke i time puniti sredine jabuke.

U vodi u kojoj se kuvale jabuke skuvati 1 C puding od vanile i toplo sipati preko jabuke u činijama.

Kada se jabuke ohlade ukrasiti ih umućenim C šlagom i rendanom čokoladom.

Naši proizvodi

Tufahije

Koraci pripreme

Jabuke oljuštiti i izdubiti sredinu, sipati u šerpu šećer i C vanilin šećer i staviti da provri.

Staviti jabuke i kuvati ih dok ne omekšaju, ali da se ne prekuvaju.

Jabuke izvaditi rešetkastom kašikom i staviti u činije.

Izmešati orahe u suvo grožđe sa vodom u kojoj su se kuvale jabuke i time puniti sredine jabuke.

U vodi u kojoj se kuvale jabuke skuvati 1 C puding od vanile i toplo sipati preko jabuke u činijama.

Kada se jabuke ohlade ukrasiti ih umućenim C šlagom i rendanom čokoladom.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept