burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija4

Šlag krem desert

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
4

Sastojci

1 kesica C šlag krema sa ukusom čokolade - 60g

1 kesica C šlag krema sa ukusom vanile -180g

4 dl mleka

100 g mlevenih oraha

150 g marmelade od malina

50 g marmelade od kupina

1 kesica C šlaga classic + mleko po uputstvu

Šlag krem desert

Koraci pripreme

Umutiti C šlag krem sa ukusom čokolade sa mlekom. To isto uraditi i sa C šlag kremom sa ukusom vanile.

Posebno umutite C šlag po uputstvu sa kesice.

Pripremite ostale namirnice i posude u koje ćete ih slagati. U mom slučaju sam koristila teglice i male činije.

U svaku posudu na dno staviti po par kašika oraha.

Zatim slažite šlag od vanile, šlag od čokolade, marmeladu od malina, opet šlag od vanile.

Ponovite, orahe, šlag od vanile, marmeladu od malina, šlag od čokolade.

Ukrasite klasičnim šlagom i marmeladom od kupina.

Stavite da se dobro ohladi i uživajte u preukusnoj poslastici.

Redosled slaganja možete da promenite, ja sam to ovako uradila.

Naši proizvodi

Šlag krem desert

Koraci pripreme

Umutiti C šlag krem sa ukusom čokolade sa mlekom. To isto uraditi i sa C šlag kremom sa ukusom vanile.

Posebno umutite C šlag po uputstvu sa kesice.

Pripremite ostale namirnice i posude u koje ćete ih slagati. U mom slučaju sam koristila teglice i male činije.

U svaku posudu na dno staviti po par kašika oraha.

Zatim slažite šlag od vanile, šlag od čokolade, marmeladu od malina, opet šlag od vanile.

Ponovite, orahe, šlag od vanile, marmeladu od malina, šlag od čokolade.

Ukrasite klasičnim šlagom i marmeladom od kupina.

Stavite da se dobro ohladi i uživajte u preukusnoj poslastici.

Redosled slaganja možete da promenite, ja sam to ovako uradila.

Autor

blog Sneško domaćica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept