0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20-30 parčića
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20-30 parčića
300 g malina
200 g šećera
100 ml vode
60 g C čvrstina
100 g margarina
1 C puding od vanile
100 ml vode + 100 g vode
4 kašike šećera
50 g margarina
50 g bele čokolade
1/2 pakovanja rozen korica
1 fil:
U šerpicu staviti 300 g malina sa 200 g šećera i 100 ml vode. Kada se prokuva dodati 60 g C čvrstina. U vruće dodati 100 g margarina. Staviti na hlađenje.
2 fil:
U drugu šerpicu staviti 100 ml vode sa 4 kašike šećera da prokuva. Puding razmutiti u 100 ml vode i dodati vodi. Na kraju dodati 50 g bele čokolade I 50 g margarina.
Kada se filovi prohlade filovati polovinu rozen koricama (celo pakovanje preseći na pola).
1 fil:
U šerpicu staviti 300 g malina sa 200 g šećera i 100 ml vode. Kada se prokuva dodati 60 g C čvrstina. U vruće dodati 100 g margarina. Staviti na hlađenje.
2 fil:
U drugu šerpicu staviti 100 ml vode sa 4 kašike šećera da prokuva. Puding razmutiti u 100 ml vode i dodati vodi. Na kraju dodati 50 g bele čokolade I 50 g margarina.
Kada se filovi prohlade filovati polovinu rozen koricama (celo pakovanje preseći na pola).
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.