burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12

Rolat sa višnjom i pudingom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12

Sastojci

500 g očišćenih višanja

300 g sećera

1 C puding

500 g kora za gibanicu

150 g margarina za premazivanje

Rolat sa višnjom i pudingom

Koraci pripreme

Staviti šećer u šerpicu na ringlu da se istopi u karamel, pa kada dobije braon boju istresti odmrznute očišćene višnje, pustiti da se šećer otopi.

Za to vreme razmutiti jedan C puding i dodati, malo prokuvati da se zgusne.

Kore za gibanicu premazivati rastopljenim margarinom 3 jednu na drugu, treću bogato namazati spremljenim filom od višanja, slagati u pleh.

Ponavljati isto dok ne utrošimo sastojke.

Peći na 180 C 20 min.

Posuti C šećerom u prahu i poslužiti.

Naši proizvodi

Rolat sa višnjom i pudingom

Koraci pripreme

Staviti šećer u šerpicu na ringlu da se istopi u karamel, pa kada dobije braon boju istresti odmrznute očišćene višnje, pustiti da se šećer otopi.

Za to vreme razmutiti jedan C puding i dodati, malo prokuvati da se zgusne.

Kore za gibanicu premazivati rastopljenim margarinom 3 jednu na drugu, treću bogato namazati spremljenim filom od višanja, slagati u pleh.

Ponavljati isto dok ne utrošimo sastojke.

Peći na 180 C 20 min.

Posuti C šećerom u prahu i poslužiti.

Autor

Vukica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept