burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripremedo 30 min

tezina pripremeLako

broj porcija8

Posna poslastica za post na vodi

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
do 30 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
8

Sastojci

Kora:

250 g Šećer

250 ml Sok od breskve (gaziran)

250 g Brašno

1 kesica C Prašak za pecivo

Preliv

500 g Višnje

300 g Šećer

200 ml Voda

2 kesica C Puding sa ukusom vanilina

500 ml Sok

1 malo prezle

Posna poslastica za post na vodi

I na postu se može veoma lepo zasladiti

Koraci pripreme

1

Pleh posuti sa prezlom da ne zalepi.

2

Sok, šećer, brašno i prašak za pecivo sjediniti varjačom i sipati u pleh.

3

Peći na 200 stepeni oko 30 minuta.

4

Fil: Skuvati višnje šećer i vodu, pa dodati razmućena puding u malo vode i skuvati.

5

Pečen kolač natopiti sa 500 ml soka, pa sipati fil. Kada se stegne služiti.

Naši proizvodi

Posna poslastica za post na vodi

I na postu se može veoma lepo zasladiti

Koraci pripreme

1

Pleh posuti sa prezlom da ne zalepi.

2

Sok, šećer, brašno i prašak za pecivo sjediniti varjačom i sipati u pleh.

3

Peći na 200 stepeni oko 30 minuta.

4

Fil: Skuvati višnje šećer i vodu, pa dodati razmućena puding u malo vode i skuvati.

5

Pečen kolač natopiti sa 500 ml soka, pa sipati fil. Kada se stegne služiti.

Autor

Bosa
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i
kolači"

Pošalji recept