0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
više od 20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
više od 20
4 jaja
2 čaše šećera
2 čaše C griza
1 čaša ulja
2 jogurta
C prašak za pecivo
1 pakovanje kora za pitu
višnje oko 500 g
Sve sastojke umutiti, a kore podeliti na 4,5 dela zavisno od toga kolkiko je kora u pakovanju.
Po dve kore delovati filom (otprilike po kutlača na jednoj korici), a na treću staviti višnje i umotati u rolat.
Peći na 200°C oko 20 min.
Ohlađen rolat iseći, posipati C šećerom u prahu, pomešanim sa C vanilin šećerom i uživati u poslastici.
Sve sastojke umutiti, a kore podeliti na 4,5 dela zavisno od toga kolkiko je kora u pakovanju.
Po dve kore delovati filom (otprilike po kutlača na jednoj korici), a na treću staviti višnje i umotati u rolat.
Peći na 200°C oko 20 min.
Ohlađen rolat iseći, posipati C šećerom u prahu, pomešanim sa C vanilin šećerom i uživati u poslastici.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.