0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
6 štapova od kora
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
6 štapova od kora
1 pakovanje kora za pitu tanjih
8 srednjih kiselih jabuka
1 časa od jogurta šećera
1 C vanilin šećer
1 C prašak za pecivo
3 kašike C griza
ulje po potrebi
Očistiti jabuke i izrendisati.
U jabuke ubaciti šećer, C griz, C prašak za pecivo, C vanilin šećer. Sve sjediniti.
Ređanje. Idu tri kore svaka se premazuje uljem, na svakoj trećoj se stavlja na jednoj strani red fila (slobodno malo više fila).
I tako treba da ima za šest štapova od kora.
Peći na 200°C oko 20 minuta.
Očistiti jabuke i izrendisati.
U jabuke ubaciti šećer, C griz, C prašak za pecivo, C vanilin šećer. Sve sjediniti.
Ređanje. Idu tri kore svaka se premazuje uljem, na svakoj trećoj se stavlja na jednoj strani red fila (slobodno malo više fila).
I tako treba da ima za šest štapova od kora.
Peći na 200°C oko 20 minuta.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.