1
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
15
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
15
Božanstvena je
Zrna grožđa skinuti sa grozda, staviti u vanglu i dodati, C vanilin šećer i šećer. Sve izmešati. Na radnu površinu stavite jednu koru i premažite je sa uljem, zatim drugu. Na kraj kore poređati grožđe i urolati (nemojte staviti ni previše ni premalo grožđa) i tako redom dok sve ne potrošite. Tepsiju obložite papirom za pečenje ređajte. Ja sam uzela okruglu tepsiju, obložila je papirom za pečenje i filovane kore ređala u krug. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, dok ne bude pečeno.
Božanstvena je
Zrna grožđa skinuti sa grozda, staviti u vanglu i dodati, C vanilin šećer i šećer. Sve izmešati. Na radnu površinu stavite jednu koru i premažite je sa uljem, zatim drugu. Na kraj kore poređati grožđe i urolati (nemojte staviti ni previše ni premalo grožđa) i tako redom dok sve ne potrošite. Tepsiju obložite papirom za pečenje ređajte. Ja sam uzela okruglu tepsiju, obložila je papirom za pečenje i filovane kore ređala u krug. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, dok ne bude pečeno.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.