burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Kokos štangle

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

300 g šećera

200 ml vode

125 g margarina

1/2 kilograma keksa

100 g mlevenog kikirikija

Premaz:

100 ml mleka

150 g šećera

125 g margarina

200 g mleka u prahu

100 g C kokosa

Kokos štangle

Koraci pripreme

Istopiti 300 g šećera i 200 ml vode, pa dodati 125 g margarina, 1/2 kilograma keksa i 100 g mlevenog kikirikija.

Kada se malo prohladi, rastanjiti u malo dublji pleh.

Sve sastojke za premaz istopiti, lepo sjediniti i sipati u pleh preko prvog fila.

Ostaviti malo da odstoji pa seći.

Naši proizvodi

Kokos štangle

Koraci pripreme

Istopiti 300 g šećera i 200 ml vode, pa dodati 125 g margarina, 1/2 kilograma keksa i 100 g mlevenog kikirikija.

Kada se malo prohladi, rastanjiti u malo dublji pleh.

Sve sastojke za premaz istopiti, lepo sjediniti i sipati u pleh preko prvog fila.

Ostaviti malo da odstoji pa seći.

Autor

Jelena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept