burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Kokos štangle

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

300 ml mleka

300 g margarina

250 g šećera

300 g mlevenog keksa

200 g C kokosa

200 g čokolade

1 vanilin C šećer

2 kašike ulja

Kokos štangle

Koraci pripreme

Za donju koru:
Otopiti 125 g margarina, 125 g šećera, 1 C vanilin šećer, dodati u provrelo mleko (150 ml).

Kada se prohladi umešati mleveni keks.

U pouljen pleh utisnuti ravnomerno pripremljenu smesu.

Za gornju koru:
Isti postupak samo umesto keksa dodati C kokos.

Zatim pripremljenu smesu sa C kokosom utisnuti preko kore sa keksom.

Ostaviti pleh u friz oko 60 minuta da se stegne, a zatim kolač preliti glazurom koja se priprema na sledeći način: otopiti 200 g čokolade, 2 kašike ulja i 50 g margarina.

Kada se ohladi seći na štangle.

Naši proizvodi

Kokos štangle

Koraci pripreme

Za donju koru:
Otopiti 125 g margarina, 125 g šećera, 1 C vanilin šećer, dodati u provrelo mleko (150 ml).

Kada se prohladi umešati mleveni keks.

U pouljen pleh utisnuti ravnomerno pripremljenu smesu.

Za gornju koru:
Isti postupak samo umesto keksa dodati C kokos.

Zatim pripremljenu smesu sa C kokosom utisnuti preko kore sa keksom.

Ostaviti pleh u friz oko 60 minuta da se stegne, a zatim kolač preliti glazurom koja se priprema na sledeći način: otopiti 200 g čokolade, 2 kašike ulja i 50 g margarina.

Kada se ohladi seći na štangle.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept