0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
16
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
16
300 g mlevenog keksa
150 g maslaca
150 g čokoladnog krema
40 ml mleka
1 kesica C vanilin šećera
100 g C šlag kreme od vanile
180 ml mleka
100 g C kokosa
2 banane
200 g čokolade
4 kašike ulja
U mleven keks dodajte C vanilin šećer, čokoladni krem, otopljen maslac i mleko i zamesite ujednačenu smesu. Pripremljenu smesu rastanjite u pravougaonik na foliju.
Umutite C šlag krem od vanile sa mlekom pa umešajte C kokos. Fil rasporedite po kori. Duž ivice stavite banane. Zavijte rolat u foliju i ostavite u frižider 1 sat.
Pripremite glazuru: nalomite čokoladu, prelijte ujem i otopite, uz mešanje, na nižoj temperaturi.
Odvijte rolat iz folije, prelijte glazurom od čokolade i ostavite još neko vreme na hladnom da se glazura stegne.
U mleven keks dodajte C vanilin šećer, čokoladni krem, otopljen maslac i mleko i zamesite ujednačenu smesu. Pripremljenu smesu rastanjite u pravougaonik na foliju.
Umutite C šlag krem od vanile sa mlekom pa umešajte C kokos. Fil rasporedite po kori. Duž ivice stavite banane. Zavijte rolat u foliju i ostavite u frižider 1 sat.
Pripremite glazuru: nalomite čokoladu, prelijte ujem i otopite, uz mešanje, na nižoj temperaturi.
Odvijte rolat iz folije, prelijte glazurom od čokolade i ostavite još neko vreme na hladnom da se glazura stegne.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.