0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
16
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
16
2 čaše jogurta
1 čaša C kokosa
1 čaša šećera
1 čaša C griza
1 C prašak za pecivo
1 prstohvat C sode bikarbone
3 dl vode
4 kašike šećera
1 C vanilin šećer
1 l mleka
3 C pudinga od vanile
10 kašika šećera
1 kisela pavlaka
1 C šlag krem
Prvo skuvati preliv za koru od vode, 4 kašike šećera i C vanilinog šećera.
Od jogurta, kokosa, 1 čaše šećera, C griza, C praška za pecivo i C sode bikarbone umutiti testo i ispeći ga.
Dok se kora peče skuvati fil od mleka, pudinga 10 kašika šećera i kada se skuva dodati pavlaku.
Dok je kora još vruća preliti je hladnim prelivom i vrućim filom.
Odozgo ukrasiti C šlagom.
Prvo skuvati preliv za koru od vode, 4 kašike šećera i C vanilinog šećera.
Od jogurta, kokosa, 1 čaše šećera, C griza, C praška za pecivo i C sode bikarbone umutiti testo i ispeći ga.
Dok se kora peče skuvati fil od mleka, pudinga 10 kašika šećera i kada se skuva dodati pavlaku.
Dok je kora još vruća preliti je hladnim prelivom i vrućim filom.
Odozgo ukrasiti C šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.