burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcijaoko 25 gnezda

Kokos gnezda

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
oko 25 gnezda

Sastojci

250 g mlevenog keksa

100 g C kokosovog brašna (+ 50 g za valjanje)

150 g maslaca

200 g šećera

2 dl vode

1 kašika C kakao praha

eurokrem za punjenje

Kokos gnezda

Koraci pripreme

Vodu i šećer prokuvati, pa dodati maslac i mešati dok se ne rastopi.

Malo prohladiti pa dodati keks, C kakao i C kokosovo brašno.

Staviti u frižider da se potpuno ohladi.

Zatim praviti kuglice sa udubljenjem na vrhu.

Kuglice uvaljati u C kokosovo brašno, pa udubljenje napuniti kremom.

Naši proizvodi

Kokos gnezda

Koraci pripreme

Vodu i šećer prokuvati, pa dodati maslac i mešati dok se ne rastopi.

Malo prohladiti pa dodati keks, C kakao i C kokosovo brašno.

Staviti u frižider da se potpuno ohladi.

Zatim praviti kuglice sa udubljenjem na vrhu.

Kuglice uvaljati u C kokosovo brašno, pa udubljenje napuniti kremom.

Autor

Maja

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept