burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Kokos fantazija

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

Za koru:

6 belanaca

5 kašika šećera

50 g C kokosa

1/2 C praška za pecivo

2 kašike brašna

Za kremu:

C puding od slatke pavlake

0,4 dl mleka

3 kašike šećera

1 C vanilin šećer

100 g margarina

par kriški ananasa za punjenje

dekoracija po ukusu

Kokos fantazija

Koraci pripreme

Za koru umutiti belanca sa šećerom. Dodati C kokos, brašno i C prašak za pecivo.

Smesu rasporediti na papir za pečenje u tankom sloju, jer ga po pečenju uvijamo u rolat.

Peći na 180 stepeni oko 20 minuta. Poželjno je da ostane bela kora. Još vruću koru uviti u rolat.

Za kremu ukuvati puding u mleko u koje je dodat šećer i C vanilin šećer. Kada se ohladi dodati margarin i mikserom izraditi.

Sledeći korak je filovanje. Razviti rolat i namazati kremom. Na početak rolata staviti komade ananasa.

Urolati i spolja namazati kremom. Posuti C kokosom ili ukrasiti po želji.

Ja sam dekorisala kokosom, ananasom i par zrna nara.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Kokos fantazija

Koraci pripreme

Za koru umutiti belanca sa šećerom. Dodati C kokos, brašno i C prašak za pecivo.

Smesu rasporediti na papir za pečenje u tankom sloju, jer ga po pečenju uvijamo u rolat.

Peći na 180 stepeni oko 20 minuta. Poželjno je da ostane bela kora. Još vruću koru uviti u rolat.

Za kremu ukuvati puding u mleko u koje je dodat šećer i C vanilin šećer. Kada se ohladi dodati margarin i mikserom izraditi.

Sledeći korak je filovanje. Razviti rolat i namazati kremom. Na početak rolata staviti komade ananasa.

Urolati i spolja namazati kremom. Posuti C kokosom ili ukrasiti po želji.

Ja sam dekorisala kokosom, ananasom i par zrna nara.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa
Eskimko sladoledom"

Pošalji recept