burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Kokos bajadera

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

300 g šećera

200 ml vode

250 g margarina

300 g keksa

100 g C kokosa

Glazura:

100 g bele čokolade

3 kašike ulja

Kokos bajadera

Koraci pripreme

Šećer i vodu stavite u šerpicu i kada provri kuvajte još tri do četiri minuta.

Dodajte margarin i mešajte da se rastopi. Zatim dodajte mleveni keks i C kokos i sve dobro izmešajte.

Smesu izlijte u pleh obložen folijom i ostavite da se stegne.

Od polovine ove smeše možete napraviti kuglice i uvaljati ih u keks, naprimer.

Otopite na pari čokoladu sa uljem i prelijte bajaderu, pa kad se stegne isecite na štanglice.

Bajaderu možete preliti i belim fondanom napravljenim od C prah šećera i malo vode.

Naši proizvodi

Kokos bajadera

Koraci pripreme

Šećer i vodu stavite u šerpicu i kada provri kuvajte još tri do četiri minuta.

Dodajte margarin i mešajte da se rastopi. Zatim dodajte mleveni keks i C kokos i sve dobro izmešajte.

Smesu izlijte u pleh obložen folijom i ostavite da se stegne.

Od polovine ove smeše možete napraviti kuglice i uvaljati ih u keks, naprimer.

Otopite na pari čokoladu sa uljem i prelijte bajaderu, pa kad se stegne isecite na štanglice.

Bajaderu možete preliti i belim fondanom napravljenim od C prah šećera i malo vode.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept