0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
20
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
20
250 g Cetvrtastig keksa
1 čaša Mleka
5 (1l) čaša Vode
17 kašika Kristal secera
10 kašika Kristal secera
17 kašika C griza
500 g Visanja
5 (1l) g Mleka
3 kesica C puding od vanile
100 g Bele cokolade
150 g Margarina
150 g C slaga
Vrlo dekorativan ,ukusan i osvežavajući kolac
Keks utapati u mleko i redari u pleh 25/35
Visnje sa severom skuvati u vodi ,usitniti stalnim mikserom ,dodati griz i kuvati dok se ne zgusne i vruce sipati preko keksa
Skuvati puding sa severom u mleku ,dodati cokoladu i margarin i mesari dok se ne otopi ,izmiksati i sipati preko visanja.Ostaviti da se ohladi.
Umutiti šlag sa kiselom vodom i ukrasiti kolac po zemlji.
Vrlo dekorativan ,ukusan i osvežavajući kolac
Keks utapati u mleko i redari u pleh 25/35
Visnje sa severom skuvati u vodi ,usitniti stalnim mikserom ,dodati griz i kuvati dok se ne zgusne i vruce sipati preko keksa
Skuvati puding sa severom u mleku ,dodati cokoladu i margarin i mesari dok se ne otopi ,izmiksati i sipati preko visanja.Ostaviti da se ohladi.
Umutiti šlag sa kiselom vodom i ukrasiti kolac po zemlji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.