0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
150 g šećera
200 ml vode
200 g margarina
300 g čokolade
200 g mlevenog keksa
200 g mlevenog oraha
rendana kora narandže
gotove kore za medenu pitu
sok od narandže
1 kesica C vanilin šećera
200 g crne čokolade
100 g bele čokolade
6 kašika ulja
30 g kandirane narandže
Šećer i C vanilin šećer prelijte sa vodom i kuvajte na umerenoj temperaturi 3-4 minuta.
Dodati postepeno margarin isečen na sitnije komade i čokoladu izlomljenu na sitnije parčiće.
Mešajte dok se ne sjedine sastojci, a zatim sklonite sa ringle pa dodajte koru narandže, orahe i keks.
Svaku koru poprskajte sokom od narandže i filujte dok je fil još mlak.
Sutradan kolač secite na kocke, prelijte otopljenom čokoladom i pospite kandiranu narandžu!
Šećer i C vanilin šećer prelijte sa vodom i kuvajte na umerenoj temperaturi 3-4 minuta.
Dodati postepeno margarin isečen na sitnije komade i čokoladu izlomljenu na sitnije parčiće.
Mešajte dok se ne sjedine sastojci, a zatim sklonite sa ringle pa dodajte koru narandže, orahe i keks.
Svaku koru poprskajte sokom od narandže i filujte dok je fil još mlak.
Sutradan kolač secite na kocke, prelijte otopljenom čokoladom i pospite kandiranu narandžu!
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.